Samarbetspartners

Karlshamns Bågskytteklubb bildades redan 1954 och är idag en ideell förening med omkring 40 aktiva skyttar på både elit- och nybörjarnivå i alla åldrar. Eftersom bågskytte är en idrott med många olika former av skjutstilar samt förmågan att anpassa utrustning och träning efter varje individs förutsättningar och mål, tilltalar vi brett spektrum av utövare.

Med lång tradition och stor kunskap satsar klubben på att fortsätta utvecklas inom ungdomsverksamheten genom att bland annat utöka tränings- och tävlingsmöjligheter. För att fortsätta utveckla vår föreningsverksamhet är vi därför alltid tacksamma för samarbetspartners och sponsorer som vill arbeta tillsammans med oss.

Vid ett samarbete kommer ert varumärke att vara synligt på träningar, på webbplatsen, i sociala medier samt allt övrigt marknadsmaterial under hela den avtalade samarbetsperioden. Vi välkomnar även er närvaro under klubbtävlingar om ni så önskar. 

Genom ett samarbete med Karlshamns Bågskytteklubb finns potentialen att visa upp ert varumärke på tävlingar och i sociala medier över hela Sverige. Tävlingar förevigas frekvent av både klubbens egna medlemmar och ledare, samt Bågskyttebilder.se vars foton delas flitigt i sociala medier och vi som klubb verkar aktivt med att synas genom både våra egna sociala medier, så väl som via tidningar och radio.

Låter det intressant att bidra till den lokala ungdoms- och idrottsverksamheten och på samma gång exponera ert varumärke tillsammans Karlshamns Bågskytteklubb är ni varmt välkomna att kontakta oss för mer information. Kontakta Christian Robertsson tele nr: 0706811520 eller på mail christian.robertsson@sodra.com